Jan Olde Riekerink: Sezon içerisindeki hedefimize ulaştık..

Spor Toto Süper Lig'de yılın son maçında Alanyaspor karşılaşmasında sahadan 5-1 gibi dominant bir galibiyetle ayrılan ve 33 puanla devreyi 3. sırada tamamlayan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında teknik direktör Jan Olde Riekerink yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Sezon ortasında 5 maçta 13 puan hedefi koyduklarını ve bu hedeflerine ulaştıklarını belirten Hollandalı teknik adamın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Bugün takımımla gurur duydum. Performans ve oyundan memnunum. Güzel bir galibiyet aldık. Oyunun sonlarında farkı daha da açabilirdik. Maçtan önce oyuncularıma 'Kalitemizi ortaya koyalım, top bizde kalsın, geçişlerde reaksiyon gösterelim' demiştim. Bugün bunları iyi yaptığımızı düşünüyorum.

Sezona iyi başlayan bir Galatasaray vardı. Bursaspor maçı sonrasında son 5 maç için de 13 puanlık bir hedef koymuştuk. Geçen sene kaybettiğimiz rakip Osmanlı'ya karşı beraberliği hesaplamıştık. 5 maç ve 13 puan bizim için iyi bir hedefti. Oyuncularım bunu başardı. Sezonun orta bölümünde sonuç anlamında düşüş yaşadık. Trabzon ve Başakşehir maçını bir daha izlesek hak eden bir Galatasaray'ın olduğunu göreceğiz. Hedefimiz, takıma kimlik kazandırmak, dominant oynamaktı. Bu iki maçta bu kimlikle oynayan bir Galatasaray vardı. Tıpkı bugünkü maçta olduğu gibi. Ama bazen olmuyor. Kötü gittiğimiz maçlarda bile sahada hak eden bir Galatasaray vardı. 

Hedefim çok açık, şampiyon olmak. Takımımla birlikte odaklandığım tek nokta şampiyon olmak. Selçuk değişikliğinin bir tepki ile alakası yok. Tamamen hissettiği sakatlık ile ilgili bir karar aldık. Yönetim ile sürekli iletişim içerisindeyiz ve ufak tefek konular dışında herhangi bir sıkıntı yok.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0