Wesley Sneijder: Bireysel performansımdan ziyade takım..

2016 yılının son lig maçında Alanyaspor karşısında sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrılan Galatasaray'da günün kahramanı Wesley Sneijder karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ali Sami Yen Arena'da adeta tek kişilik resital sunan Hollandalı yıldız oyuncunun 1 gol - 3 asist yaptığı karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Bugün bakılınca maça damgasını vuran bir Galatasaray vardı. Çok önemli bir 3 puandı. Taraftarlarımızı mutlu etmemiz, takım performansımız, benim bireysel performansım hepsi bir araya geldi ve sezonu çok güzel bir 3 puanla kapattık. Çok mutluyum.  Sneijder iyi oynarsa takım iyi oynar sözlerine katılıyorum. Ama tek başına oynayamıyorsunuz 11 oyuncuya ihtiyaç var. Benim için takım performansı ve bireysel performansım önemli. Ne olursa olsun kimin gol attığı, kimin asist yaptığı önemli değil, maçın sonunda kazanılan 3 puan önemli. Bugün bizim için önemli bir gün, Noel. Bunu kutlayacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0