Ergin Ataman transfer konusuna açıklık getirdi..

Bugün hareketli dakikaların yaşandığı Galatasaray Odeabank'ta günün erken saatlerinde daha önce kadro dışı bırakılan Russ Smith affedilip antrenmana çıkarken; Justin Dentmon ile de ayrılık kararı alınmıştı. Konuyla ilgili Gamaspor'a konuşan Ergin Ataman, Dentmon'ın hafta sonu İstanbul'dan ayrılacağını dile getirirken yerine bir oyuncunun alınıp alınmayacağı konusunda da önemli açıklamalarda bulundu. Başarılı koçun açıklamaları ise şu şekilde..

DENTMON İLE YOLLARIMIZI AYIRDIK
Dentmon ile anlaşmalı olarak yollarımızı ayırdık. Ocak ayına kadar olan alacaklarını alacak. Hafta sonu İstanbul'dan ayrılacak. Bizimle Atina'ya gelmeyecek.

SMITH TAKIMLA ÇALIŞTI
Russ Smith bugün bizimle idmana çıktı. Yarın Atina'ya gelecek. Onun da menajeri ile konuştuk. Bir teklif gelirse değerlendirebileceğimizi söyledik. Euroleague'in devre arasına kadar transfer yapmayacağız. Euroleague devre arasında bakacağız artık.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0