Frans Hoek kulübeye geliyor!

Geçtiğimiz günlerde görevine son verilen Jan Olde Riekerink'in yardımcısı Orhan Atik'in yerine geçecek isim belli oldu. Sezon başında kaleci antrenörümüz Claudio Taffarel'in görevden ayrılmasıyla birlikte kaleci antrenörü olarak göreve getirilen dünyanın en önemli antrenörlerinden Frans Hoek, hatırlayacağınız üzere sezon başından itibaren karşılaşmaları tribünden takip ediyordu. Görev yaptığı tüm kulüplerde kaleci antrenörlüğünün yanı sıra performans ve analiz uzmanlığı da yaparak birlikte çalıştığı teknik adamlara kulübede yardımcı olan Hoek, bu hafta oynanacak Gaziantepspor karşılaşmasıyla birlikte kulübedeki yerini alacak.

Dünyanın en önemli kaleci antrenörleri arasında gösterilen ve UEFA tarafından özel seminerlere davet edilen 59 yaşındaki teknik adam, kaleci antrenörlüğünün yanı sıra Manchester United ve Hollanda milli takımında teknik direktör yardımcılığı yapmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0