Galatasaray HDI Sigorta Challenge Cup 8'li Finalleri'nde!

2017 CEV Challenge Cup 16’lı Finalleri’nde eşleştiği Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Pafiakos PAFOS ile geçtiğimiz günlerde karşılaşan ve sahadan 1-3'lük galibiyetle ayrılan Galatasaray HDI Sigorta, turun ikinci maçında dün karşılaştığı rakibi karşısında net set skorları ve 3-0’lık galibiyetle turu geçen taraf oldu.

Maçın ilk sayılarında karşılıklı ilerleyen mücadelede blokta ve serviste etkili olarak fark oluşturmaya başlayan takımımız 8-4 önde girdiği birinci teknik moladan sonra giderek arayı açmaya başladı. Pafiakos iki mola hakkını da setin ikinci bölümünde kullanırken takımımız ikinci teknik molasına Bartman’ın blok sayısıyla 16-6 önde girdiği seti Halil’in hücum sayısıyla 25-16 kazandı.

İkinci sette arayı erken açan ve ilk teknik molaya 8-3 önde giren Galatasaray HDI Sigorta, Halil’in servis sayısıyla 9-6’ya taşıdığı setin ikinci teknik molasını ise 16-8 üstünlükle karşıladı. Rakibini üst üste hatalara zorlayan ve rahat hücum etmesine de izin vermeyen takımımız, seti İbrahim’in servis sayısıyla 25-12 kazandı ve setlerde 2-0 öne geçerek turu garantiledi.

Nedim Özbey üçüncü sete Galatasaray altyapısından yetişen beş sporcunun olduğu ilk altı ile başlarken, takımımız Doğukan’ın bir de ace aldığı servis turunda set skorunu 6-0 yaptı. Teknik molaya da 8-1 önde giren Galatasaray, Pafiakos karşısında farkın kapanmasına izin vermedi ve ikinci teknik molaya 16-8 önde girdi. Genç oyuncumuz Adis’in servis turunda sette durum 20-9 olurken takımımız seti Murathan’ın ace’i ile 25-11 kazandı ve böylece maçtan 3-0’lık rahat bir galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray HDI Sigorta’nın CEV Challenge Cup 8’li Finalleri’ndeki rakibi Aralık ayında oynanacak Tircolorul LMV PLOIESTI – Fonte Bastardo AZORES karşılaşmaları sonucunda turu geçen taraf olacak.

Galatasaray HDI Sigorta: Tuia (9), Halil (7), Adis (7), Murathan (6), İbrahim (6), Bartman (6), Yasin (4), Hüseyin (3), Doğukan (2), Melih (1), Berkay (-), Can (L), Emre (L)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0