Galatasaray HDI Sigorta Kupa Volley finallerinde!

Kupa Voley Erkekler Birinci Bölüm’de MSK Urfa ile eşleşen Galatasaray HDI Sigorta, turun ikinci maçında Galatasaray Park’ta konuk ettiği rakibi karşısında 3-0’lık galibiyet elde ederek, adını Kupa Voley Finalleri’ne yazdırdı.

Galatasaray HDI Sigorta ilk seti rahat bir oyunla 25-17 kazanmayı başarırken; ikinci sette de mutlak üstünlüğünü devam ettirdi ve seti 25-19 kazanarak karşılaşmada 2-0 öne geçti. Kötü hava şartları nedeniyle kısa süreli enerji kesintisi yaşanan ve birinci teknik mola dönüşünde yaklaşık on dakika kadar duraklayan üçüncü sette konsantrasyonu dağılan takımımız buna rağmen setten 25-23; karşılaşmadan 3-0 galip ayrılmayı başardı.

Galatasaray HDI Sigorta elde ettiği bu sonuçla adını Kupa Voley finaline yazdırdı. Takımımızın final etabındaki ilk rakibi ise İstanbul BBSK olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0