Galatasaray Odeabank aradığı guardı İtalya'da buldu..

Sezon başında transfer ettiği ancak bir türlü istediği verimi alamadığı Justin Dentmon ve Russ Smith ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran Galatasaray Odeabank, bir süredir devam eden transfer çalışmalarında sona yaklaştı. Sarı-Kırmızılı ekip,  İtalya'nın Capo D’Orlando takımında forma giyen Uruguaylı oyun kurucu Bruno Fitipaldo’nun transferini bitirmek üzere..

Sportando'nun yaptığı habere göre transferde oldukça yol kat eden ve bonservis ödemeye razı olan takımımız, ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından Bruno Fitipaldo’yla sözleşme imzalayacak. 25 yaşındaki oyuncunun bu hafta içi Euroleague’de oynanacak Brose Bamberg karşılaşmasında da belgelerinin yetişmesi halinde forma giyme ihtimali bulunuyor.

Transfer ile ilgili Basketfaul sitesine konuşan Ergin Ataman, Fitipaldo'yu Brose maçında oynatmak istediklerini belirtip, "Takıma uyum sağlayacağını inandığımız bir oyuncu." yorumunu yaptı.

Bruno Fitipaldo, İtalya liginde Capo D’Orlando formasıyla çıktığı 11 maçta 15 sayı, 7.5 asist ve 2.5 ribaund ortalamaları yakaladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0