Jan Olde Riekerink: Oyundan memnun değilim..

Süper Lig'de deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşan ve sahadan 2-1'lik skorla galibiyetle ayrılarak zirve yarışında iddiasını sürdürmeye devam eden Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sahadan galibiyetle ayrılmasına rağmen takımın ortaya koyduğu performanstan memnun olmadığını dile getiren Hollandalı teknik adamın yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar şu şekilde..

Bugün çok önemli bir maçtı, kazanmamız gereken bir maçtı. Kazandığımız için mutluyum ama oyun performansından mutlu değilim. Her zaman iyi oynayarak kazanamıyorsunuz. Maça hızlı başladık, golü de bulduk. Golden sonra top bizde kaldı belki ama daha efektif olabilirdik ama beceremedik. Bugün 3 puan için mutluyum ama oynadığımız oyun için mutluyum diyemem.

4 haftada 3 maç kaybettik Son iki haftada alınan sonuçlar çok önemliydi. Önümüzdeki 3 maçtan da maksimum puanları almak istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0