Jan Olde Riekerink: Utanç duyuyorum..

Ziraat Türkiye Kupası'nda grup aşamasında 5. maç haftasında deplasmanda Tuzlaspor ile karşılaşan Galatasaray, sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrılırken karşılaşma sonrasında teknik direktör Jan Olde Riekerink basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takım olarak gösterdikleri oyundan ziyade gördükleri kırmızı kartlara değinen Hollandalı teknik adam, bazı oyunculara ceza vereceklerini açıkladı. Jan Olde Riekerink'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Aldığımız sonuçtan ve oyuncularımın gösterdiği tavırdan, yaptıklarından utanç duyuyorum. Benim hazmedemediğim, davranışlarından utanç duyuyorum dediğim, gördüğümüz 2 kırmızı karttı. Yasin'e devre arasında eğer kırmızı kart görürse Konyaspor maçında cezalı olacağını söyledik. Kendini kontrol edemedi. Hakemin kararı da doğruydu. Gördüğümüz iki kırmızı kart da kabul edilemez. Bu hareketlerle oyuncularımız camiayı da incitti. Benim için kabul edilemez bir durum. Mutlaka bazı cezalar olacak ama, bunu burada konuşmam doğru olmaz. Böyle bir maçtan, böyle bir skordan sonra bunu kabullenmek, konuşmak kolay değil. Bu akşam eğer maçı 11 kişi tamamlasaydık, bu maçın skoru farklı olabilirdi. Bugünkü sonuçla, oynamayan oyuncuların performansı bağlı değil. Kupa maçlarına bakıyoruz, bu isimler (Josue ve Cavanda) fark yaratamadı. Sezona iyi başlayan bir Galatasaray vardı. Bir düşüş yaşadık. Güçlü durarak tekrar yükseldik. Yılı bu şekilde tamamlamamalıydık. 

Transfer dönemi çok çok önemli ve değerlendirmelerimizi yapıyoruz. Uymamız gereken FFP kuralları var. Lukas Podolski kadromuzda önemli bir isim. Çin oyunculara ciddi bedeller ödeyen bir ülke. Kararı kulüp alacaktır. 6 stoperle sezona başladık. Koray ve Serdar'ın sakatlığı var. Chedjou Afrika Uluslar Kupası'na katılacak. Salih Dursun ise Antalyaspor'a gidiyor. Ahmet Çalık bildiğimiz bir futbolcu. Benim de beğendiğim bir isim. Bize karşı da oynadı fakat tek seçeneğimiz o değil. Yasin için bir teklif olduğu bana gelmedi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0