Josue: Daha çok çalışıp, daha iyi olmalıyım!

Ziraat Türkiye Kupası'nda grubunun 3.maçında Tuzlaspor'u evinde ağırlayan ve sahadan son dakikada bulduğu penaltı golüyle 2-1 galip ayrılan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında Josue Pesqueira basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takım olarak iyi bir oyun ortaya koyamadıklarını ve kişisel olarak da daha iyi olması gerektiğinin altını çizen Portekizli oyuncunun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Bugün liderlik ve sıralama için 3 puan çok önemliydi. Galip geldiğimiz için mutluyum. Diğer taraftan galibiyetin benim golümle gelmesi de beni ayrıca mutlu etti. Fakat 90 dakikalık performansımı değerlendirirsem mutlu değilim. Beklentileri biliyorum. Bu maçta iyi bir iş çıkartamadım. Daha iyi çalışıp gelişeceğim. Beklenen seviyeye çıkmak istiyorum.  Mutlaka daha çok çalışan ve mücadele eden bir Josue olacak. Mutlaka daha iyi performanslarımı göreceğiz

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0