Judo | Majlina Kelmendi'ye büyük onur!

Sporcumuz Majlinda Kelmendi, Çeçenistan’ın başkenti Grozni’de yapılan Golden League müsabakalarında üstün performans göstererek şampiyonanın en teknik ve değerli bayan sporcusu seçildi. 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Şampiyonu sporcumuz Majlinda Kelmendi, Golden League’de Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalya kazanmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Majlinda Kelmendi’nin Galatasaray TV’ye yaptığı açıklamalar şu şekilde:

Sanırım ilk defa bu kadar zor bir turnuvaya şahit oldum. Galatasaray için yaklaşık 5 yıldır mücadele ediyorum. Her yıl madalya kazanıyoruz. Golden League'de mücadele çok zordu. Çok iyi başlamadık ama bronz madalya için çok motive olmuştuk. İyi strateji yaptık. Ben 52 kiloyum, 57 kiloluk rakiple karşılaştım. Bronz madalyayı aldığımız için çok mutluyum. Atmosfer harikaydı, her şey çok güzeldi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0