Lukas Podolski: Zor anlar yaşadık ancak kazanmayı başardık..

Kasımpaşa deplasmanında takımımızın ilk golünü kaydeden Lukas Podolski, galibiyetin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Alman forvet takım olarak zor bir karşılaşmayı geride bıraktıklarını belirtirken, hücumun önü tarafında oynadığında kendisini daha rahat hissettiğini dile getirdi. Lukas Podolski'nin açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Derbi kaybetmek elbette iyi bir şey değildir ancak derbi mağlubiyetinden sonra toparlandık. Üst üste iki galibiyet aldık. Bugünkü galibiyetle yukarıya daha çok yaklaştık. Bize zor anlar yaşatan iyi bir takıma karşı oynadık. Kazanmayı başardık, mutluyuz.

Benim ön tarafta oynayınca daha iyi hisettiğimi daha iyi oynadığımı herkes biliyor. Yeni bir şey değil bu. Kendi pozisyonumda oynadım bu da iyi bir sonuç verdi ve gol attığım için mutluyum. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0