Serdar Aziz: Golleri istediğimiz kadar erken bulamadık..

Süper Lig'de deplasmanda oynadığı Kasımpaşa karşılaşmasından 2-1'lik galibiyetle ayrılan Galatasaray'ın savunma oyuncusu Serdar Aziz karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takım olarak iyi bir oyun ortaya koyduklarını ve galibiyetten ötürü mutlu olduğunu belirten Serdar, penaltı kurtaran takım arkadaşı Muslera hakkında da görüşlerini dile getirdi. Serdar Aziz'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Maçta iyi oynadığımızı düşünüyorum. Sahadan daha farklı bir skorla da ayrılabilirdik. Karşılaşmayı daha erken bitirebilirdik ama golleri istediğimiz kadar erken bulamadık. Nitekim kazanmayı bildik. Bu maçtan üç puan çıkardığımız için mutluyuz. Önümüzdeki üç maçı da kazanıp devre arasına iyi bir şekilde girmek istiyoruz.

Muslera bugün yine bizi kurtardı. Ona teşekkür ediyoruz. Ben ise çok çalışıyorum. Takım arkadaşlarım, kulübüm herkes bana yardımcı oluyor. Daha çok çalışıp daha iyi olacağım. Takım olarak da daha hızlı ve daha önde oynamamız gerekiyor, bunu da kısa zamanda geliştireceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0