Marina Maljkovic: Kazandık ama iyi oynamadık..

EuroCup Women 5. hafta müsabakasında Samsun Canik Belediye’yi Abdi İpekçi Arena’da 87-66 yenen Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’nda Başantrenör Marina Maljkovic maç sonrasında karşılaşmayı değerlendirdi. Maljkovic’in açıklamaları şu şekilde..

Yalnızca maçın son 10 dakikasında kendi oyunumuzu sahaya yansıttık. Bugün önemli olan kazanmaktı fakat iyi bir oyun oynamadık ve bundan memnun değilim. Ben yalnızca çalışmaya inanan bir insanım ve çok çalışmamız gerekiyor. Her geçen gün daha da fazla çalışmamız gerekiyor.

Pazar günü yine Samsun Canik Belediye ile oynayacağız ve gerçekten çok zor olacak. Maçtan önce iki veya üç antrenman yapma şansımız olacak. Samsun Canik Belediye oyuncu kalitesi açısından iyi bir takım, çok daha iyi yerlerde olabilirler.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0