Orhan Atik ile yollar niye ayrıldı?

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink'in yardımcısı ve altyapı koordinasyonundan sorumlu Orhan Atik ile bugün ani bir şekilde yollar ayrıldı. Bu gelişmenin nedeni ile ilgili olarak ise iki farklı neden ortaya atıldı..

NTV Spor kaynaklarına göre geçtiğimiz günlerde Galatasaray 19 Yaş Altı Takımı, Gölcükspor ile oynadığı karşılaşmada aynı hafta başka bir yaş kategorisinde oynayan Ogün Çalışkan ve Ferhan Evren'i oynattığı için 3-0 hükmen mağlup sayılmıştı. Galatasaray Teknik Sorumlusu Taner Alpak'a 15 gün hak mahrumiyeti, 2 oyuncuya da ikişer maç ceza verilmişti. Yaşanan bu gelişmeler üzerine Riekerink'in yardımcılığı dışında altyapı koordinasyonundan sorumlu Orhan Atik ile de yollar ayrıldı.

Gamaspor kaynaklarına göre ise Orhan Atik ile futbolcuların iletişimi iyi değildi. İlişkiler düzelmeyince anlaşmazlıklar çıkıyordu. Jan Olde Riekerink de Orhan Atik'ten memnun değildi. Atik, bu sebeplerden dolayı pasif kalıyordu. Bu yüzden Orhan Atik ile yollar ayrıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0