ÖZEL | Tolga Ciğerci'nin sakatlığı..

Sezon başında Hertha Berlin'den transfer edilen ve gösterdiği performansla taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin takdirini kazanan Tolga Ciğerci, bildiğiniz üzere uzun bir süredir kadroda yer almıyor. Son olarak ligin 11. haftasında Fenerbahçe derbisinde forma giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu o günden itibaren formasına hasret durumda ancak bu durum bir süre daha devam edecek. Sağ ayak tabanında doku çökmesi olan ve buna bağlı olarak ayak tabanında yoğun ödem bulunan Tolga Ciğerci, yarın oynanacak olan Alanyaspor karşılaşmasının yanı sıra hafta içi oynanacak olan Tuzlaspor karşısında da kadroda yer almayacak. Uzun bir süredir takımdan ayrı çalışan ve tedavisine devam edilen Tolga Ciğerci devre arası kampından itibaren takımla çalışmalara başlayacak.
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR.
KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ!

1 yorum:

  1. Kronik sakatlık gibi birşey olmasa bari. Çok yetenekli bir oyuncu kendine şut imkanı çok güzel yaratıyor. Takım çıkarken çok güzel iki bir yapıyor hatta adam geçiyor ancak basit pası ve düzgün şutu bir türlü yapamıyor.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0