Sedat İncesu: Bugün son topa kadar mücadele ettik.

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Başantrenörü Sedat İncesu, kaybedilen Beşiktaş RMK Marine maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. GS TV'den Merve Ergü'ye konuşan Sedat İncesu'nun şöyle.. 

FUTBOLDA BUNLARI YAPABİLİRLER Mİ?
Sosyal medyada, üzerine forma giyip, Galatasaray'a akıl almaz şeyler söyleyen insanlar gelip buraya maç yönetiyorlar. Bir tanesi gözlemci, bir tanesi hakem... Bir hakem veya gözlemci bunu futbolda yapabilir mi? Diğer branşlardaki takımlarımız ne zaman maç kaybetse sosyal medyada ağza alınmayacak şeyler söyleyen insanlar burada maç yönetiyor. Karşı takımın oyuncuları, bizi yönetenlerden daha çok bu işe saygı duyuyor. Gözlemci arkadaşını maça getirmiş; arkadaşı maça müdahale ediyor. Bu nasıl olabilir?

TAKIMIMLA GURUR DUYUYORUM
Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Terör saldırısında hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı şükranla anıyorum. Ülkemizin başı sağolsun. Umuyorum ülke olarak bir daha böyle acılar yaşamayız. Bugün Zor bir müsabaka olacağını biliyorduk. Sonuç olarak sezonun ilk yenilgisini aldık. Sezon çok uzun bir maraton. Önümüzde daha pek çok önemli müsabakalar ve play-off var. Ben takımımla gurur duyuyorum. Bugün son topa kadar mücadele eden bir takım ve muhteşem bir taraftar vardı. Yenilsek bile iyi basketbol oynadığımızı düşünüyorum. Takımımdan ve oynanan oyundan son derece memnunum.

TARİHİN EN MUHTEŞEM SEYİRCİSİ
Taraftarımız bizi biz yapan en büyük etkenlerin başında geliyor. Bugün tekerlekli sandalye basketbol tarihinde bir ilk yaşandı. Taraftarımız salonu tıklım tıklım doldurdular ve çok güze bir koreografi hazırladılar. İddia ediyorum bugün Tekerlekli Sandalye Basketbol Tarihi'nin en muhteşem seyircisi vardı. 20 senedir basketbolun içerisindeyim ilk defa böyle bir taraftara şahit oldum. Ben bize desteklerinin devam etmesini istiyorum. Birlikte büyük başarılar kazanacağımızı umuyorum. Galibiyetlerinden ötürü de Beşiktaş takımını kutluyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0