Galatasaray kadın judo takımı Avrupa üçüncüsü!

Kulüpler bazında Avrupa'nın en büyük judo turnuvası olarak kabul edilen Golden League bu yıl Çeçenistan'ın başkenti Grozni'de düzenlendi. En iyi 8 takımın yer aldığı turnuvada favoriler arasında yer alan Galatasaray kadın judo takımı şampiyonayı üçüncü olarak tamamladı.

Çeçenistan'da turnuvanın ilk maçında son şampiyon Fransız ekibi Champigny karşısında minderden 3-2 mağlup ayrılan Galatasaray, repesaj maçında Rus ekibi Dinamo Alania karşısında 4-1'lik üstünlük sağladı ve üçüncülük maçına çıkmaya hak kazandı. Üçüncülük maçında İsviçre temsilcisi Cortaillod karşısında Majlinda Kelmendi, Merve Taş ve Kathrin Unterwurzacher'in rakiplerini mağlup etmesiyle birlikte 3-0 üstünlük sağlayarak bronz madalya kazanmayı garantiledi. Rakibi karşısında son 2 maçından mağlubiyetle ayrılmasına rağmen eşleşmeyi 3-2 kazanan Galatasaray kadın judo takımı Avrupa üçüncüsü olarak turnuvayı tamamladı. 2014 yılında Avrupa şampiyonu olan takımımız, 2012 ve 2013'teki üçüncülük başarısına bir yenisini daha eklemiş oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0