Sinan Güler'den önemli başarı..

2013-14 sezonundan itibaren Galatasaray forması giyen ve sarı-kırmızılı forma altında her geçen gün büyümeye devam eden 33 yaşındaki tecrübeli oyuncumuz Sinan Güler, normal sezonun 13. haftasında oynanılan Unics Kazan karşılaşmasında kariyerinde önemli bir başarıya imza attı. THY Euroleague'de bu maça kadar 198 kez asist yapan Sinan Güler, zorlu Kazan deplasmasnında da takım arkadaşlarına 6 kez basketten önceki pası veren isim oldu ve 200 asist barajını geçen oyuncular arasına adını yazdırdı. Kerem Tunçeri, Emir Preldzic ve Ender Arslan'ın ardından bu başarıyı elde eden 4. Türk oyuncu konumunda bulunan tecrübeli oyuncu, bu sezon Galatasaray Odeabank'ta yaşanan kadro mühendisliği sonrasında oyun kurucu pozisyonunda en önemli isim oldu.

Unics Kazan karşısında 17 sayı üreten Sinan Güler, geçtiğimiz haftalarda iç sahada oynadığımız Barcelona maçında kırdığı 18 sayılık kariyer rekoruna da çok yaklaştı. Kazan deplasmanında 34 dakika sahada kalan kaptan, başarılı oyununa rağmen takımımızın farklı mağlubiyetine engel olamadı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0