Sultanlar Ligi | Sonunu Getiremedik!

Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nin dokuzuncu haftasıda takımımız Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Galatasaray Park Spor Salonu'nda ağırladı. Geriye düşüp yakalamaya çalıştığımız maçta son sette yaşadığımız seti bitirememe problemi belki de bizi muhtemel bir galibiyetten etti. Takımımız sahadan 1-3'lük mağlubiyet ile ayrıldı. 18 sayı üreten Nadia Centoni maçın en skorer ismi olurken, İtalyan oyuncunun bu performansı mağlubiyete engel olamadı.

İyi başlayamadığımız sette rakibimizi hücumda durduramayınca fark kolay açıldı. İlk teknik mola 6-8 Fenerbahçe üstünlüğü ile geçildikten sonra ikinci teknik molaya 7 sayılık Fenerbahçe farkı ile girildi. Aslı'nın servis turunda kendine gelen takımımız durumu 17-17'de eşitledi. Karşılıklı sayılarla setin sonuna girsek de hücumda yaptığımız hatalar sonucu belirledi; 23-25.

İkinci sete kötü başladık fakat çabuk toparladık. Teknik mola 6-8 Fenerbahçe üstünlüğü ile geçildi. Teknik moladan sonra Fark bir ara rakip lehine 5 sayıya çıktı fakat ikinci teknik molaya girilirken fark 3 oldu. İstekli oyunumuz ve taraftarın muhteşem baskısı ile 20-20'de skoru dengelemeyi başardık. Fakat ilk sette olduğu gibi bu sette de son sayılarda üstünlük kuramayınca seti yine kaybettik.

Üçüncü sete demotive başladık. Durum 1-6'ya geldi. Ataman Hoca aldığı molada oldukça sinirlendi ve takım kendini bu noktadan sonra toparlamaya çalıştı. Durumu 15-14'te beraberliğe getiren kızlar teknik molayı geride geçtikten sonra taraftarın inanılmaz desteği ile öne geçti ve seti 25-20 kazandı.

Son sete de bu moralle önde başlayan takımımız farkı kısa sürede açtı. Durum 22-15'e geldiğinde herkes final setini düşünmeye başlarken takımımız seti bitirmeyi bir türlü başaramadı. Kendine gelen Seda'yı ve orta oyuncumuzu kullanamayınca, Fenerbahçe bu dezavantajı iyi değerlendirdi. Seti 24-26 kazanan Fenerbahçe maçı da 1-3 kazanmış oldu.

Maçın skor tablosu şöyle oldu;
Galatasaray: Centoni (18), Seda (14), Jack (12), Güldeniz (9), Aslı (6), Ruseva (5), Gamze (2), Leys (1), Ada (-), Nursevil (-), Nihan (L)
Fenerbahçe: Kim (14), Polen (13), Natalia (11), Eda (11), Ergül (7), Meliha (3), Grotheus (3), Dicle (1), Ezgi (1), Tomkom (1), Şeyma (-), Melis (L), Merve (L)

Takımımız Venüs Sultanlar Ligi'nin onuncu haftasında  17 Aralık Cumartesi günü saat 13:00'te Çanakkale Belediyesi'ne konuk olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0