Ulusumuzun başı sağolsun..

Vodafone Arena'da dün akşam oynanılan Beşiktaş - Bursaspor karşılaşmasının bitiminden yaklaşık 1.5 saat sonra stadyumun hemen yakınında gerçekleşen patlama kuşkusuz hepimizin canını acıttı. Karşılaşmada görev yapan emniyet güçlerine yönelik gerçekleştirilen kahpe saldırının bilançosu çok ağır oldu; 38 şehit, 166 yaralı. 400 kilograma yakın patlayıcının kullanıldığı hain saldırı, öylesine büyük ve gürültülüydü ki, şiddeti çevre semtlerden (Taksim, Nişantaşı, Kabataş, Beşiktaş ve Anadolu yakasında Üsküdar ve Beylerbeyi) bile hissedildi. Tüm futbolseverlerin "Beleştepe" olarak adlandırıldığı bölgede gerçekleştirilen hain saldırı sonrasında yaklaşık 2 metre genişliğinde çukurun oluştuğu görüldü.

Beşiktaş'ta gerçerkleştirilen hain saldırı, bu yıl ülkemizdeki 26. bombalı saldırı olarak göze çarparken, her seferinde "Vatan sağolsun" söylemlerinden ileriye gidemediğimizin net göstergesi. İstanbul'un göbeğinde bu patlamanın gerçekleşmesi bazı önlemlerin çok daha fazlaz alınması gerektiğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Saldırının maçtan 1.5 saat sonra olması, saldırıdan 5 dakika önce 2binden fazla Bursaspor taraftarının aynı güzergahtan çıkış yaptığı detayları da felaketin ne derece büyük olabileceğini düşündürüyor. Kahpe saldırı sonrasında hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve kederli ailelerine sabır dileriz. Ulusumuzun başı sağolsun. Terörle mücadelemizin her alanda başarıya ulaşması temennisiyle.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0