THY Euroleague | Oyuncularımızdan Baskonia maçı öncesi açıklamalar..

Turkish Airlines Euroleague’in onuncu haftasında Baskonia ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray Odeabank, İspanya’ya gitti. Havaalanında GSTV’den Serbay Şenkal’a konuşan basketbolcularımızın açıklamaları şu şekilde..

VLADIMIR MICOV
Bizim için deplasmanda kazanmak için mükemmel bir zaman. İyi bir takımlar fakat son dönemde zorluk yaşıyorlar. Biz iyi durumdayız. Kimyamız oturdu. Üst üste üç maç kazandık. Galibiyet için büyük şansımız var. Bu sezon Euroleague’de bir şeyler yapmak için dış sahada da maç kazanmalıyız.

BLAKE SCHILB
Önemli bir karşılaşma olacak. Son haftalarda Euroleague’de iyi oynuyoruz. Odaklanmak bizim amacımız.  Umut ediyorum ki İstanbul’a galibiyetle döneceğiz.

TIBOR PLEIß
Bizim açımızdan önemli bir karşılaşma. İç sahada maçlar kazandık ama deplasmanda galibiyet almak çok mühim.  Bu seriyi devam ettirmek önemli. Takım olarak birbirimize alıştık.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0