THY Euroleague | Vladimir Micov Buesa Arena'yı seviyor..

Galatasaray Odeabank'ta üçüncü yılını geçiren ve şube tarihinin en istikrarlı yabancı oyuncularından biri olan Vladimir Micov, Cuma günü oynayacağımız Fernando Buesa Arena potalarını çok yakından tanıyor.. 

2009-10 sezonunda bir süre Baskonia forması giyen Vladimir Micov, 2014-15 sezonunda formamızı giyerken Euroleague kariyerinin en skorer karşılaşmasını Fernando Buesa Arena'da oynamıştı.  O zamanki adıyla Laboral Kutxa Vitoria potalarına 20 sayı bırakan Sırp oyuncumuz bu performansının yanına 2 ribaund, 4 asist, 1 top çalma eklese bile takımımızın 91-90'lık mağlubiyetine engel olamamıştı. 

Kariyerinde daha önce Baskonia dışında 3 farklı takımla - Bennet Cantu, Cska Moskova, Galatasaray Odeabank - Euroleague tecrübesi yaşayan Vladimir Micov, bu takımların formalarını giydiği dönemde Baskonia ile 7 kez karşılaşırken Fernando Buesa Arena'da oynadığı 3 karşılaşmada 14.3 sayı; 3,6 ribaund; 3 asist ortalamaları yakaladı. Micov, Fernando Buesa Arena'da genişletme çalışmaları yapıldığı sırada Iradıer Arena'da oynanan tek karşılaşmada ise Bennet Cantu forması ile 14 sayı, 4 ribaund, 5 asist ile etkileyici bir performans sergilemişti. Forma giydiği takımların evinde oynanan 3 karşılaşmada ise deplasman performanslarına göre daha sönük gözüken Micov, Baskonia'ya karşı 8.6 sayı; 2.3 ribaund; 2 asist ortalamaları yakaladı.

Turkish Airlines Euroleauge'de şu ana kadar geride kalan 9 maçta ortalama 28 dakika sahada kalan ve 10.3 sayı, 3.4 ribaund, 2.1 asist ortalamaları ile oynayan Sırp yıldızımız, son dönemde formunu arttırırken takımımızın en önemli parçalarından biri konumunda.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0