Yenilmez Armada'da hareketli saatler..

Galatasaray Odeabank'ta sezon öncesi büyük umutlarla transfer edilen ancak bir türlü beklenen görüntüyü sergileyemeyen Russ Smith bilmecesi sonunda bitti. Takımımız sezon başından beri fayda alamadığı Amerikalı oyuncu ile bu sabah karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Sezon boyunca Ergin Ataman’la bir türlü anlaşamayan ve daha önce kadro dışı bırakılıp geçen günlerde affedilen Russ Smith'in sözleşmesi bugün resmen feshedildi. 25 yaşındaki oyun kurucunun hak edişlerinin de kendine ödeneceği belirtildi.

Galatasaray Odeabank'ta hareketli saatler sadece Russ Smith ile kalmadı. Sezon başında Bayern Münih'ten transfer edilen ancak bir türlü istenen seviyeye gelemeyen ve Ergin Ataman'ın ana rotasyonda düşünmediği Deon Thompson ile de sözleşme feshi için görüşmelere başlandı.  

Konuyla ilgili Gamaspor'a konuşan Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, haberleri doğruladı.

Russ Smith'le karşılıklı olarak anlaşarak oyuncunun sözleşmesini feshettiklerini söyleyen Ergin Ataman, Deon Thompson'la da görüştüklerini ve bu oyuncuyla da yollarını ayırmayı planladıklarını ifade etti. Litvanyalı guard Kalnietis'i dünkü Olimpia Milano maçının ardından gündemlerinden çıkardıklarını da ileten Ergin Ataman, Arroyo'nun transferini de ülkesine döndüğü için rafa kaldırdıklarını açıkladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0