Abdi İpekçi'de Zalgiris'e kaybetmiyoruz..

Turkish Airlines Euroleague 17. hafta karşılaşmasında evi Abdi İpekçi Arena'da Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas'ı konuk edecek olan Galatasaray Odeabank, bir yandan 7 maçlık mağlubiyet serisine son vermek isterken öte yandan bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak Top-8 yarışına yeniden dahil olmak istiyor.

İki takım 2000 yılından sonrası baz alındığında daha önce 5 kez karşılaşırken bu maçlarda takımımızın 3-2 üstünlüğü bulunuyor. Abdi İpekçi Arena'da oynanan 2 maçtan da galibiyetle ayrılmayı başaran Galatasaray, deplasmanda ise rakibini 27 Mart 2014 tarihinde Zalgirio Arena'da oynanan mücadelede 72-84 yenmeyi başarmış. 

İki ekibin son karşılaşmasında ise bu sezon Kaunas'da oynanan mücadelede takımımız pek varlık gösteremezken, sahadan 87-75'lik skorla mağlup ayrılmıştı. O maçta Brock Motum özellikle hücum ribaundlarındaki etkinliği ve enerjisi ile fark yaratan isimlerden biri olurken, takımımızda Sinan Güler'in çabaları yeterli olmamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0