Ergin Ataman: Savunmada zarar bile verdiler..

THY Euroleague'de normal sezonun 16. karşılaşmasında Anadolu Efes karşısında sahadan mağlup ayrılan Galatasaray Odeabank'ta baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Takım olarak maçtan kopmadıklarını ancak bir türlü oyunun içine de giremediklerini belirten Ataman, üç oyuncu dışında oyunculardan katkı alamadıklarını dile getirdi. Ergin Ataman'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Maçın kontrolü Anadolu Efes’teydi. Biz de maçtan kopmadık, kritik anlarda farkı 4-5 sayıda tutabildik ancak orada hücumda yaptığımız hatalar ve hızlı hücum sayıları yememiz bizi bir türlü maçın tam anlamıyla içine sokamadı. Anadolu Efes bizden daha güçlü bir takım. Çok geniş bir kadroya sahipler. Biz ise Micov, Tyus ve Sinan Güler dışında katkı alamadık. Diğer oyuncular savunmada zarar bile verdiler. Özellikle Austin Daye ve Diebler savunmada çok kötülerdi. Euroleague’de maçlarımıza devam edeceğiz, iyi oynayan oyuncularımızın yanına birkaç iyi performans daha eklersek kazanma şansımız olabilir. Bugün sonunu getiremedik. Efes’i kutluyorum. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0