Jan Olde Riekerink: Kupada işi zora sokan bizdik..

Ziraat Türkiye Kupası'nda grubunun son maçında Erzincanspor karşısında sahadan 6-2'lik galibiyetle ayrılan Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink karşılaşma sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Takım olarak iyi bir reaksiyon gösterdiklerini belirten Hollandalı teknik adam, ayrılacağına dair söylentiler çıkan Lukas Podolski'nin takımda kalmasını istediğini belirtti.

Kupada kendimizi böyle bir duruma düşürdük. Beraberlik de yetiyordu ama bu senaryo aklımızdan bile geçmedi. Takımım hırslı bir oyunla galip geldiği için mutluyum. Büyük maçlarda motivasyonu sağlamak daha kolaydır ama bu tür karşılaşmalarda daha zordur. Yine de Nigel’in atılmasına rağmen hırsını göstermek isteyen bir takımım vardı. 

Lukas ilk günden beri inanmaya devam ettiğim bir oyuncu. Umarım kalır ama bu tarz durumlarda kişinin kendi vereceği kararlar da önemlidir. Bizim her zaman bir B planımız var. Umarım Lukas bizimle devam eder.

Sol tarafta oynayan üç önemli oyuncumuz var. Bruma, Rodrigues ve Yasin. Kimin solda oynayacağı performansa bağlı. Yasin sağ tarafta daha etkili. Kaliteli bir oyuncuysanız ki üç oyuncumuz da öyle; sağ kanatta oynadığında da en iyi performansını gösterebilir. Sol kanatta oynamak için performanslar belirli olacaktır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0