Levent Nazifoğlu: Bitmek üzere olan transferler var..

Süper Lig'de sezonun ilk yarısını 3.sırada tamamlayan ve devre arası çalışmalarına dün itibariyle start veren Galatasaray'da futbol takımından sorumlu yönetici Levent Nazifoğlu kamp çalışmalarının gerçekleştirildiği Antalya'da kulüp televizyonumuza açıklamalarda bulundu. Bazı transferlerin bitme aşamasına geldiğini belirten Nazifoğlu, takımdaki oyuncuların durumu hakkında da bilgi verdi. Levent Nazifoğlu'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Takımda eksiklerimiz var. Galatasaraylılar merak etmesin hemen hemen hepsinin sakatlığı Konyaspor maçına kadar düzelecek durumda. Transfer çalışmalarımız da son hızlı sürüyor. En iyisini yapmak istediğimiz için biraz gecikiyor. Kamp dönemine de yetiştireceğimiz transferler olacak. Bitecek transferler var.

Takımdaki moral son derece iyi. Tabii ki 3-4 günlük bir tatilden döndükten sonra adapte olmak zor. Yarından sonra takım tam olarak rayına oturacaktır. Çok zor şartlarda iki deplasmana gideceğiz. Fakat şampiyonluğa oynayan bir takımın kazanması gereken maçlar. Sezon içinde bu iki takımla zaten karşılaşacaktık. Peş peşe oynayıp aradan çıkartacağız.

İlk devre hocanın da yönetimin de kabul ettiği gibi istikrarlı bir oyun ortaya koyamadık. İkinci devre bu istikrarı sağlamak istiyoruz. Bunu da yapacağız. Tuzla maçını kıstas olarak alınmasın. O mücadele bir kazaydı. Son haftalarda yakaladığımız trendi devam ettireceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0