Levent Nazifoğlu gündemi değerlendirdi..

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Garry Rodrigues'in imza töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve Antalya'daki devre arası kampında gerçekleşen sohbet toplantısında sözlerinin çarpıtıldığını söyledi. Nazifoğlu; konuyla ilgili olarak şöyle konuştu..

SÖZLERİM ÇARPITILDI
Antalya'da bir sohbet toplantısı gerçekleştirmiştik. Sizden rica etmiştim; 'Lütfen cümlelerin içinden cımbızla çekmeyin; bazı kelimeleri söylemeyin' demiştim. Bu rica olarak kaldı. Hepinizi suçlayamam ama çoğunluk öyle yapmış. Şaşırmadım ama üzüldüm. Atılan başlıklar hoş değildi. Galatasaray, '1 numaralı favori değildir' diye bir şey söylemedim. '1 numaralı favorisidir diyemem; 4 eşit favori var. Biz de o 4 favoriden biriyiz' demiştim...

RIEKERINK GİDECEK DEMEDİM
Riekerink ile ilgili olarak 'Gidecek mi? Uzun soluklu düşünüyor musunuz?' diye sormuştunuz. 'Hayır şu anda bu konuya bakmıyoruz, şampiyonluğa odaklandık. Sene sonunda bu işe bakacağız' dedim, değil mi arkadaşlar? 'Eğer bırakacak olsak şimdi bırakmamız lazım değil mi?' demiştim ama siz sadece 'Şimdi bırakmamız lazım' sözünü yazdınız.

Birçok Galatasaray düşmanı bu konunun doğru olmadığını bildiği halde gece boyu bu işi tartıştılar. Riekerink bu takımın antrenörüdür. Benim kadar da teknik direktörüne sahip çıkan bir yönetici yoktur. Bugüne kadar eleştirileri göğüsleyip sahip çıktık, bundan sonra da sahip çıkacağım. 'Sene sonundaki kriter nedir? Şampiyonluk ve takımın gelişme göstermesidir' dedim. Biraz vicdanlı olmanızı rica ediyorum. Bir günü kurtarmak için camiayı günlerce konuşmak zorunda bırakmayın..."

Levent Nazifoğlu ayrıca, kendisine yöneltilen Podolski, Chedjou ve transferler ile ilgili sorulara şu yanıtları verdi..

**Podolski bizim futbolcumuz. Antrenmanlara devam ediyor. Konya'ya geliyor. Hoca görev verirse oynayacak. Bizim dışımızda gelişen olaylar mevcut. Futbolcumuzla ilgilenme var. Biz belirli bir zamana kadar bu ilgiye cevap verebileceğimizi söyledik. Bitirmezlerse eğer konuyu kapatacağız.

**Chedjou ile dün bir toplantı yaptık, konuştuk. Kendisine kararlarımızı ilettik. Daha önce söylediğimizden daha değişik bir durum yok. Oyuncu alacağız ama mevkisini söylemeyelim.

**Podolski giderse muhakkak transfer yapacağız; gitmezse başka mevkilere bakacağız. Transfer yapmak için transfer yapmayacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0