Marina Maljkovic: Takım daha iyisini yapmak için çabalamalı..

Eurocup'ta çeyrek final yolunda Macaristan deplasmanında PEAC Pecs karşısında sahadan 71-67'lik galibiyetle ayrılarak avantaj sağlayan Galatasaray kadın basketbol takımında başantrenör Marina Maljkovic karşılaşma sonrasında Galatasaray TV'e özel açıklamalarda bulundu. Takım olarak reaksiyon göstermeleri gerektiğini belirten ancak konuştuklarını sahaya yansıtamadıklarından şikayetçi olan Sırp antrenörün açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Sayı farkı çok da önemli değil… Daha farklı kazanabilirdik. Beni rahatsız eden bu değil. Kariyerimde buna benzer pek çok maça çıktım. Beni rahatsız eden ise ilk 10 dakikada konuştuklarımızı ve çalıştıklarımızı sahaya yansıtamamış olmamız. Rakibin genç ve yetenekli oyunculardan kurulu olduğunu biliyorduk. Sahada biz daha genç takımız gibi görüntü oluştu. Kalan 3 çeyrekte de yapabileceklerimizin tamamını yapamadık. Halen yapacak çok işimiz var. Sıkışık bir takvime giriyoruz. 3 hafta deplasmandayız. Güçlü kalmamız gerekiyor. Osmaniye maçındaki gibi takım oyunu oynamalıyız. Ocak ayı bizim için yoğun geçiyor.

Çok fazla hızlı hücum sayısı bulamadık. İş bitmiş diyemeyiz. Bu takım Kayseri deplasmanında sadece 1 sayıyla mağlup oldu. AGÜ’ye biz de yenilmiştik. Ne kadar ciddi bir ekip oldukları ortada. Bu çocuklar çok cesur. İstanbul’a galibiyet için gelecekler. Bu sene biz de yeni proje kapsamında genç bir ekiple oynuyoruz. Bizim genç isimlerimiz rakibin gençlerini izlemeli.

Önümüzde zor bir maç var. Takımımdan reaksiyon bekliyorum. Bu karşılaşmadan mesaj aldıklarını göstermeliler. Daha iyisini yapmak istediklerini ortaya koymalılar. Rakiplerimiz çok rekabetçi. Kazanmak için sahaya çıkıyorlar. Eğer hatalarımızı tekrarlarsak bizim için zor olacaktır. Taraftarımız bizi yalnız bırakmayacaktır. Avrupa’da yolumuza devam etmek istiyoruz. GSTV olarak bizi her deplasmanda takip ettiğiniz için teşekkürler. Bizim için çok büyük bir iş yapıyorsunuz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0