Martin Linnes: Görevimizi iyi yaptığımızı düşünüyorum..

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarısına deplasmanda zorlu Atiker Konyaspor karşılaşmasında aldığı galibiyetle başlayan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında Martin Linnes yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Savunmanın sağında başarılı bir performans sergileyen Norveçli oyuncu, zorlu bir rakibe karşı iyi mücadele ederek 3 puana ulaştıklarını belirtti. Martin Linnes'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Takım arkadaşlarımı aldığımız galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Zor bir rakibe karşı oynadık, kompakt oynayan bir rakibe karşı oynadık ancak önemli olan savaşarak, mücadele ederek 3 puanı kazanmamızdı. 

Bugün gösterdiğim performanstan mutlu olduğumu söyleyebilirim. Sağ bek pozisyonunda oynadım, bir bekin hem defansif hem ofansif görevleri vardır. Defansif anlamda gol yemediğimiz için mutluyum, görevimizi iyi yaptığımızı ifade ediyor. Ofansif anlamda da takıma katkı sağlamaya çalıştım, ileriye çıktım. Takım arkadaşlarıma yardımcı olduğumu düşünüyorum. Performansımdan memnunum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0