Fernando Muslera: Galibiyetin yolu fedakarlıktan geçiyordu..

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında Atiker Konyaspor deplasmanından sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılan Galatasaray'da günün konuşulan ismi Fernando Muslera oldu. Hazırlık döneminde parmağı kırılan Uruguaylı file bekçisi kendisi için hazırlanan 4 parmaklı eldivenle başarılı bir performans sergilerken, Fernando Muslera karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Çok çok önemli bir maçtı, zor bir maçtı. Rakibimiz ne yaptığını bilen, organize olan, kompakt oynayan bir takım. İkinci yarının başlangıcıydı, bugün kazanmamız gereken bir maçtı. Bugünkü galibiyet ikinci yarının devamını etkileyecekti, nasıl başlayacağımız önem taşıyordu. Galibiyetin yolu mücadeleden, fedakarlık yapmaktan geçiyordu. En iyi şekilde mücadele ederek kazanmayı başardık.

Maç boyunca kendimi iyi hissettim. Bir kaleci için el veya parmak hiç kuşkusuz çok önemli. Bu konuda sürekli yanımda olan herkese teşekkür ediyorum ancak 2 kişiye özellikle teşekkür etmek istiyorum. Birincisi doktorumuza çok teşekkür ediyorum, bu süreçte hep benim yanımdaydı. Sakatlık sonrası tedavi sürecinin yanı sıra maçtan önce de parmağıma iğne yaptı. Oynamamı sağladı. İkincisi ise; eşime teşekkür ediyorum. İlk olarak bana bu şekilde (4 parmaklı) eldivenleri kendisi hazırladı, onun hazırladığı eldivenlerle antrenmanlara çıktım. Hazırlık döneminde o eldivenlerle çalışmıştım, sponsorum eldivenleri hazırlayana kadar. Onu çok sevdiğimi, ona çok teşekkür ettiğimi söylemek istiyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0