Ziraat Türkiye Kupası: Elazığ deplasmanındayız!

Ziraat Türkiye Kupası'nda son üç sezon üstüste şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, grup aşamasının 5.maç haftasında Elazığspor ile deplasmanda karşılaşacak. Grubunda oynadığı 4 maç sonunda topladığı 5 puanla üçüncü sırada bulunan Jan Olde Riekerink'in öğrencileri, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak bir üst tura çıkma adına şansını son maça taşımak istiyor. Galatasaray'ın bu karşılaşmada olası bir puan kaybı durumunda Tuzlaspor - Erzincanspor arasında oynanacak olan karşılaşmadan gelecek olası bir Erzincanspor galibiyetinde turnuvaya veda edebilir.

17 Ocak Salı günü saat 19:45'te oynanacak olan karşılaşma sırasında hava sıcaklığının 1 derece olması beklenirken, Galatasaray'ın maç kadrosunda şu isimler yer alıyor;Cenk Gönen, Batuhan Şen - Sabri Sarıoğlu, Martin Linnes, Ahmet Çalık, Ahmet Gül, Lionel Carole, Soner Gönül - Selçuk İnan, Birhan Vatansever, Josue Pesqueira, Yasin Öztekin, Garry Rodrigues, Bruma, Wesley Sneijder - Berk Ünsal, Kerem Çalışkan, Eren Derdiyok ve Lukas Podolski

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0