BSL All-Star: Asya Karması bir kez daha kazandı!

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde bu hafta sonu gerçekleştirilen All-Star organizasyonunda günün son etkinliği olarak Avrupa Karması ve Asya Karması oyuncuları sahne aldı. Basketbolseverlerin oylarıyla belirlenen oyuncular oldukça keyifli bir gösteri maçına imza atarken Asya Karması sahadan 140-135'lik skorla galip ayrılırken karşılaşmayı 22 sayı - 9 ribaund ve 8 asistle tamamlayan Julian Wright karşılaşmanın en değerli oyuncusu seçildi. Avrupa Karması'nda ise en skorer oyuncu 19 sayı üreten oyuncumuz Austin Daye olurken, yıldız oyuncunun bu performansı mağlubiyete engel olamadı.

All-Star oyuncular çıkış seremonisinde 12 Dev Adam Basketbol Okulları'nda top koşturan minik sporcu adaylarıyla birlikte sahaya çıktı. Şırnak'tan Giresun'a, Çanakkale'den Hakkari'ye kadar birçok ilden sporcu adaylarının oluşturduğu koridordan sahaya çıkan oyuncuların her biri, sahaya birer oyuncuyla çıktı.

Karşılaşmanın en ilginç anlarından biri de Barcelona'da forma giyen Milli Futbolcu Arda Turan'ın forma giyerek oyuna dahil olduğu an oldu. 10 numaralı formasıyla Avrupa Karması adına oyuna giren Turan, oyunda kaldığı sürece tribünlerin yoğun ilgi ve desteğiyle kucaklanırken, biri üç sayı çizgisinin gerisinden olmak üzere 7 sayı attı. Jeneriklik birçok hareketin süslediği All-Star maçı boyunca Bogdan Bogdanovic'in sol eliyle üçlük isabeti bulması, Bryant Dunston'ın top getirip üçlük atması gibi sürpriz hareketler de seyircileri coşturdu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0