BSL All-Star: Üç Sayı Yarışmasında şampiyon Melih Mahmutoğlu!

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde bu hafta sonu gerçekleştirilen All-Star organizasyonunda gerçekleştirilen ikinci yetenek yarışması 3 Sayı Yarışması oldu. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen organizasyonun şampiyonu Melih Mahmutoğlu bu sene bir kez daha yarışmayı kazanan isim olurken, yarışmada  Darüşşafaka Doğuş forması giyen Birkan Batuk, İstanbul BBSK forması giyen Sean Armand, Beşiktaş Sompo Japan forması giyen Michael Thompson, Gaziantep Basketbol forması giyen  Marcus Denmon ve TOFAŞ forması giyen  Vasilije Micic yer aldı.

ING Bank sponsorluğunda gerçekleştirilen 3 Sayı yarışmasında ilk olarak sahneye Birkan Batuk çıktı. İlk turda 25 atışında 13 puan toplayan Birkan'ın yanı sıra Marcus Denmon'da aynı sayıya ulaştı. Fenerbahçe forması giyen Melih Mahmutoğlu ilk turda 18 sayı toplarken, Beşiktaş SJ forması giyen Michael Thompson ilk tur sonunda 14 sayıda kaldı. İstanbul BBSK oyuncusu Sean Armand ve Tofaş forması giyen Vasilije Micic ilk turda 15 sayı bulurken ilk tur bu şekilde tamamlandı. İlk turda en yüksek sayıya ulaşan Melih Mahmutoğlu finale yükselirken, finalde yarışacak ikinci ismi belirlemek için Sean Armand ve Vasilije Micic arasında bir eleme turu daha oynandı. Eleme turunda 13 puan toplayan Micic adını finale yazdıran ikinci isim oldu.

Final turunda ilk olarak parkeye Micic çıktı ve 23 yaşındaki Sırp oyuncu final turunu 13 sayı ile tamamladı. Geçen sezonun son şampiyonu Melih Mahmutoğlu final turunda rakibi karşısında 20 sayı buldu ve ING Bank 3 Sayı Yarışması'ndan üstüste ikinci kez şampiyon olarak ayrıldı. Milli oyuncu kazandığı 10bin TL'lik para ödülünü şehit ailelerine bağışlayarak alkış aldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0