Aurelien Chedjou: Bugün kesinlikle kazanmalıydık..

Süper Lig'de deplasmanda karşılaştığı Çaykur Rizespor karşısında iki puan bırakan Galatasaray'da uzun bir aradan sonra forma giyen Aurelien Chedjou karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Rize deplasmanından 3 puanla ayrılmak istediklerini ancak 2 puan bıraktıklarını belirten Kamerunlu deneyimli stoper, haftaya oynanacak olan derbiden galibiyetle ayrılarak bu kaybı telafi etmek istediklerini açıkladı.

Geçtiğimiz hafta Kayserispor maçını kaybetmiştik. Bu hafta tek hedefimiz 3 puandı ama ne yazık ki 1 puanla ayrıldık. Haftaya bir derbi maç oynayacağız. Önümüze bakıp derbiyle ve diğer maçlara iyi çalışacağız. Bugün kesinlikle kazanmalıydık. Beraberlikten sonra derbini önemi daha da arttı. Şimdi bir gün dinlenip çalışmalara başlayacağız. Kendi sahamızda, kendi seyircimizin önünde oynayacağız. Rakibe saygı duyuyoruz ama biz de iyi bir takımız. Her şeyi yapıp üç puanla ayrılmak istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0