E-Spor | Vadiden beraberlikle ayrılıyoruz..

Şampiyonluk Ligi'nde mücadele eden Galatasaray E-Spor takımı kış mevsiminin 5.haftasının ilk karşılaşmasında Dark Passage ile karşılaştı. Hafta içerisinde kadrosunda ciddi değişiklikler gerçekleştiren Galatasaray LoL takımı, rakibi karşısında öne geçmesine karşın ikinci maçta 

Hafta ortasında kadrosuna 2 takviye yapan ve oyuncu tercihlerinde değişikliklere giden Galatasaray E-Spor takımı serinin ilk mücadelesinde Nautilus (Broken Blade) - Rengar (Adaniel) - Syndra (Abbedagge) - Sivir (KillerS) ve Nami (Noxiak) şampiyon seçimleriyle vadide yer aldı. Oyunun ilk dakikalarında koridorda KillerS ve Noxiak ile üstünlüğü ele alan takımımız 13.dakikada alt koridorda baskına gitti. Takımımız bu baskın sırasında Obvious skorunu alamasa da, kule altında kusursuz bir hücum performansı sergiledi ve üstüste 4 skor alarak Alev Ejderi'ni almaya gitti. Alev Ejderi'ni ele geçiren takımımız üst koridorda etkinliğini arttırdığı dakikalarda 2 kule alıp 1 kule verdi ve altın farkını açmaya devam etti. Galatasaray E-Spor takımının yeni transferi Adaniel, ormanda bir anda rakip takımın baskınına yakalandı ve Dark Passage'in başlattığı takım savaşında rakibimiz 3 puan almayı başararak baron güçlendirmesine doğru yöneldi. Orta koridorda inhibitörü ele geçiren takımımız, oyunda ilk yarım saat geride kalırken baronu rakibine kaptırdı. Kadim Ejder'i alan rakibimiz oyunun 44.dakikasında Baron etrafında bir takım savaşı başlattı ve burada kaptan Abbedagge önderliğinde takım savaşına giren Galatasaray E-sport takımı rakibi karşısında üstüste 4 puan aldı ve katliam yaparak oyunu kazandı.

Serinin ikinci maçı ilk maça göre daha temkinli başladı ve iki takımın minyonları ele geçirmesiyle ilk 10 dakika geçti. Alt koridorda ilk kuleyi ele geçiren Dark Passage, orta koridorda takım kaptanımız Abbedagge karşısında ilk kanı almayı başardı. Ormancı rolündeki yeni transferimiz Adaniel rakibinin üstün oyununa cevap vermekte zorlanırken, üst koridorda etkinliğini arttıran Galatasaray rakibi karşısında baskına gitti ve Broken Blade önderliğinde KillerS'in agresif oyunuyla 2 skor alırken, 2 kuleyi de kontrol altına aldı. Karşılaşmada ilk yarım saat geride kaldıktan sonra Dark Passage sürpriz bir kompozisyon tercihinde bulundu ve Baron güçlendirmesine doğru yöneldi. Dark Passage vadide baron güçlendirmesini aldıktan sonra oyunun kontrolünü ele geçirdi. Kadim Ejderi'ni de ele geçiren Dark Passage takımı üç inhibitörü ele geçirdikten sonra karşılaşmayı kazanarak maçta eşitliği sağladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0