Dursun Özbek: Şampiyonluğun en büyük adaylarından birisiyiz!

TEMSA ile bugün gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasında gündeme ve futbol takımına dair açıklamalarda bulunan başkan Dursun Özbek, hafta sonu alınan mağlubiyetin tüm takımı üzdüğünü belirtirken her ne olursa olsun hala şampiyonluğun en önemli adaylarından birisi olduklarını belirtti. Dursun Özbek'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

ŞAMPİYONLUĞU BUGÜN DAHA FAZLA İSTİYORUZ
Galatasaray, Kayseri maçıyla önemli bir fırsatı kullanamadı. Hepimiz son derece üzgünüz. Taraftar, yönetim, sporcular, camia çok üzgün. Fakat şunu iyi bilmek lazım; lig maratonu uzun bir yarış. Ligin ortasını biraz geçtik. Bir hafta evvelki durum bir hafta sonra tamamen değişebiliyor. Bu uzun maratonlarda, 3 puanlı lig sisteminde sonucun nasıl olacağını kestirmek çok güç. Ligimiz son dönemde yüksek bir seviyeye geldi. Her takım birbirini yenebiliyor. Üzüntümüzü bir an evvel terk etmek lazım. Şampiyonluk yarışından kopmuş değiliz. Birkaç hafta önce ne kadar istiyorsak bugün de o kadar istiyoruz. Her olayda, her etkinlikte, her yarışmada hatalar olabilir. Ama hiçbir zaman başarıya odaklı isteğimizi eksiltmemeliyiz. Tüm taraftarlarımıza ve camiamıza bir kez daha sesleniyorum. Dün ne kadar istiyorsak bugün daha fazla istiyoruz. Hatalarımızdan ders çıkarmayı bilmemiz lazım. Kayseri maçının etkisini bugünden itibaren üzerimizden atmak, başarıyı bir tık üzerine çıkarmalıyız. Galatasaray yönetimi, sporcusu ve taraftarıyla bir bütündür. Kaybedilmiş veya kazanılmış bir şey şu an için söz konusu değil. Yarışma azmimizi zerre eksiltmedik, hatta bir üst seviyeye çıkartarak devam edeceğiz. Camiamızı kenetlenmeye davet ediyorum. Başka bir şey Galatasaray geleneklerine yakışmaz.

TEK AMACIMIZ BAŞARI VE ŞAMPİYONLUK
Herhangi bir kişi üzerinde görüşme ve tartışma olmadı. Daha önce de ifade ettim. Tak amacımız başarı ve şampiyonluk. 3 puanlı ligde sonucun nasıl olacağını kestirmek çok güç. Taraftarın tepkisini yok saymıyoruz. Onları memnun etmek ve iyi futbol ve şampiyonluk seyrettirmek bizim görevimiz. Başarı odaklı çıtamızı bir kat daha yukarı almalıyız. Her şey Galatasaray’ın daha başarılı olması için yapılacaktır.

ÜMİTSİZLİĞE DÜŞMEMEK LAZIM
Kayseri maçı şampiyonluk yolunda önemli bir şanstı. Şampiyonluk ipini önde bitirebilmek için ne yapmak gerektiği konusunda hatalarımız varsa ders çıkartırız ama yılgınlığa ve ümitsizliğe düşmememiz lazım.

GALATASARAY ŞAMPİYONLUĞUN EN ÖNEMLİ ADAYIDIR
Kayseri maçından bir ders çıkaracağız. Bu kesin. Yönetim kadar sporcuların da camianın da taraftarın da sorumluluğu var. Galatasaray, tarihi boyunca hep kenetlendiğinde başarıyı yakaladı. Camiamızı da yönetimi de herkesi bu manada tek yumruk olmaya davet ediyorum. Önümüzdeki günlerin Galatasaray için daha başarılı olacağına inancım devam ediyor. İç saha maçlarımızı düşünürsek Galatasaray şampiyonluğun en önemli adayıdır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0