Ergin Ataman: Play-off yapma şansımız yok..

THY Euroleague'de normal sezonun 22.haftasında deplasmanda Barcelona Lassa ile karşılaşan ve sahadan 62-69'luk skorla galip ayrılan ve deplasmanda 13 maç galibiyete uzanan Galatasaray Odeabank'ta başantrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Euroleague'de play-off yapabileceklerini düşünmediğini belirten Ataman, prestij açısından Barcelona'dan galibiyetle dönmenin önemli olduğunu belirtti.

Çok önemli bir galibiyet oldu. Son 5-6 maçtır iyi basketbol oynuyoruz. Deplasmanda Fenerbahçe’ye karşı da iyi oynayıp yenilmiştik. Bu sezon maalesef böyle performanslarımız oldu. Bugün Barcelona da hücumda çok kötüydü. Eğer ikinci yarıda daha kolay sayı atabilirsek kazanabileceğimizi biliyorduk. Play-off yapma şansımızın olduğunu pek düşünmüyorum ama Barcelona’yı sahasında yenmek prestij açısından önemliydi. Oyuncularımı kutluyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0