381 gün sonra deplasman galibiyeti!

THY Euroleague'de bu sezon inişli - çıkışlı bir performans sergileyen ve bazı maçlarda çok iyi oynamasına rağmen galibiyetin ucundan dönen Galatasaray Odeabank normal sezonun 22.haftasında Barcelona Lassa ile deplasmanda karşılaştı. İlk yarısı oldukça kısır geçen karşılaşmada Jon Diebler ve Blake Schilb'in son çeyrekteki etkili performansıyla sahadan 62-69'luk galibiyetle ayrılan takımımız tam 381 gün sonra deplasmanda galibiyet elde etti.

Geride kalan 21 haftada 9 kez deplasmanda sahaya çıkan Ergin Ataman'ın öğrencileri bu maçlardan mağlup ayrılırken, sezonun 10.deplasman maçında Palau Blaugrana'da sahaya çıktı. İspanyol rakibi karşısında sahadan galibiyetle ayrılan takımımız Euroleague'de bu sezon ilk deplasman galibiyetini alırken, geçtiğimiz sezon Eurocup'ta şampiyon olmamıza rağmen son deplasman galibiyetini son 16 turunda Szolnoki Olaj karşısında almıştı. Son 4 sezonda 3 kez Euroleague'de boy gösteren Galatasaray Odeabank'ın bu organizasyonda deplasmanda aldığı son galibiyet ise 2014-2015 sezonunda Top16 turunda Kızılyıldız karşısında olmuştu.

Galatasaray Odeabank sezonun kalan maçlarında sırasıyla Kızılyıldız, CSKA Moskova, Olympiakos, Darüşşafaka Doğuş ve Brose Basket ile deplasmanda karşılaşacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0