Galatasaray'dan iki takviye: Noxiak ve Adaniel..

Şampiyonluk Ligi'nde mücadele ettiği kış mevsiminde 4 hafta sonunda son sırada yer alan Galatasaray E-Spor takımı geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği antrenör değişikliğinin ardından kadrosunda radikal değişiklikler gerçekleştirmeye devam ediyor. Danimarkalı antrenör Vorgborg yönetiminde kötü gidişe dur demek isteyen takımımız destek rolüne Alman oyuncu Lewis "Noxiak" Felix, ormancı rolüne ise ligin deneyimli oyuncularından Doğukan "Adaniel" Karasakal'ı transfer etti. Sezon başında takımda yer alan ancak gösterdiği performansla eleştirilen destek oyuncumuz Egehan "Madagger" Özçelik ise kadrodaki bu değişiklikler sonrasında yedeğe çekilirken; geçtiğimiz hafta takıma katılan ormancı rolündeki Stefan "Nerroh" Pereira'nın sözleşmesi yabancı oyuncu kuralı nedeniyle feshedildi.

Takım içi rollerin dağılımında nişancı rolündeki KillerS, üst koridor oyuncusu Broken Blade ve orta koridorda Abbedagge gibi yetenekli oyunculara rağmen ormancı rolünde Kanani'nin istikrarsız, destek rolündeki Madagger'in ise yetersiz performansı takımın vadide başarısız sonuçlar almasında etkili olmuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0