Igor Tudor'un ekibi belli oldu..

Galatasaray'da gerçekleştirilen teknik direktör değişikliği sonrasında teknik heyette de bir takım değişiklikler gerçekleşti. Hollandalı teknik adam Jan Olde Riekerink'in görevden ayrılmasıyla birlikte kaleci antrenörlerinden Frans Hoek ve kondisyoner Youssef Vos kulüpteki görevlerinden ayrıldı. Dün takımla birlikte ilk antrenmanına çıkan Igor Tudor ise daha önce kendisiyle birlikte çalışan 3 antrenörü beraberinde getirdi. Yardımcı antrenörlük görevinde Ayhan Akman, kaleci antrenörlüğü görevinde ise Fadıl Koşutan'ın devam edeceği belirtilirken, Igor Tudor'un yardımcıları dün takımla birlikte ilk antrenmana çıktı.

Hırvat teknik adamın isteği doğrultusunda yardımcı antrenörlük görevine Hari Vukas, kaleci antrenörlüğü görevine Sandro Tomic ve kondisyoner görevine ise Tomi Modric getirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0