Igor Tudor: Mutlu değilim ancak..

Süper Lig'de deplasmanda konuk olduğu Çaykur Rizespor karşısında sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takımla birlikte çok kısa bir süre geçirdiğini belirten Hırvat teknik adam, sahadan beraberlikle ayrılmamıza rağmen takımın ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu dile getirdi. Galatasaray ile ilk maçına çıkan Hırvat teknik adamın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Futbolcularımıza bir şey diyemem, ellerinden geleni yaptılar. Rizespor da aynı şekilde... Duran toptan gelen bir golle maç 1-1 sona erdi. Galip gelmediğiniz zaman mutlu olamazsınız. Oyuncuların gösterdiği mantaliteden mutluyum. Defansa yoğunlaşmıştık. Bugün baktığımızda 10 kişi savunma yapan bir Galatasaray vardı. İçeride oyuncularıma söyledim. Doğru yoldayız. Linnes değişikliğini o an takıma katkı vereceğini düşündüğüm için gerçekleştirdim. Takımın iyiliği için verilmiş bir karar. Linnes’ten defansif yönü daha ağır basan bir ismi oyuna sürdük ve Semih'i sol bek olarak oynattık.

Derbiye hazırlanmak için 8 günümüz var ve en iyi şekilde çalışacağız. Büyük maçlar için ekstra motivasyona gerek olmaz. Pazartesi'den itibaren çalışmalarımıza başlayacağız. Zamanımız var. Soyunma odasında takımıma da söyledim. İstediğim ışığı verdiler. 

Dışarıdan bir komutan gibi görülüyor olabilirim. Sözü dinlenmezse hemen kadro dışı bırakacak gibi mi duruyorum bilmiyorum ama doğru değil. Oyuncular kendi işini, hocalar da kendi işlerini yapmalı. Hepimizin üstünde de kulüp var. Bruma takım için çok önemli bir oyuncu. Benim de sevdiğim bir oyuncu. Genç olduğunu unutmamak lazım. Bir hata yaptı, bu yüzden İstanbul'da kaldı. Pazartesi gününden itibaren bizimle olacak.

Koşu mesafeleri her maç daha ileriye gidecektir. İlk yarıda iyi oynayan bir Galatasaray vardı. İkinci yarıda Tolga değişikliği ile kompakt olup kontraya çıkmak istedik. Duran toptan bir gol yedik.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0