Igor Tudor yarın sabah İstanbul'a geliyor!

Jan Olde Riekerink ile yollarını ayıran ve KDÇ Karabükspor teknik direktörü Igor Tudor ile her konuda prensip anlaşması sağlayan Galatasaray, yarın yeni teknik direktörünü açıklayacak. Futbol takımının yarın sabah 11'de yapacağı antrenman ilk olarak akşam 17:00'a alınırken, bugün Karabüksporlu oyuncularla vedalaşan Tudor yarın sabah saatlerinde İstanbul'a gelecek ve kendisini Galatasaraylı yapan sözleşmeye imza atacak. 38 yaşındaki Hırvat teknik adam sözleşme sonrasında akşam saatlerinde tesislere giderek takımla tanışacak ve 17:00'de takımın başında ilk antrenmanına çıkacak.

KDÇ Karabükspor'un başkanı Ferudun Tankut'un bu akşam saatlerinde Anadolu Ajansı'na yaptığı açıklamada Igor Tudor'un akşam saatlerinde yapılan antrenmanda futbol şube sorumlusu Tolga Gül'le bir görüşme yaptığı ve oyuncularla vedalaşarak Galatasaray ile anlaştığını açıkladığını belirtti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0