Dursun Özbek: Çalışmayan veya sözleşmesi müsait olan..

Hafta sonu alınan Kayseri mağlubiyeti sonrasında gerçekleştirilen olağanüstü yönetim kurulu toplantısı sonrasında başkan Dursun Özbek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ali Sami Yen Arena'da gerçekleştirilen toplantı sonrasında teknik direktör Jan Olde Riekerink'in görevine son verildiğini duyuran Dursun Özbek'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Toplantıda enine boyuna tartıştık. Galatasaray'ın başarısı ve menfaatleri doğrultusunda teknik direktör Riekerink'le yollarımızı ayırdık. Bunu da kedisine tebliğ ettik. Kendisiyle Levent Nazifoğlu telefonda görüştü. Yönetim kurulu toplantısı devam ediyordu. Yarın tesislerde ben de kendisiyle görüşeceğim.

Teknik direktör konusuyla ilgili çalışmalarımız yarın sabah başlayacak. Önce mevcut antrenörümüzle olan ilişkimizi bitirdik. Galatasaray'da çalışmak isteyecek birçok kişi var. Yarın sabah itibarıyla bu çalışmalara başlayacağız. Şu anda çalışmayan veya sözleşmesi müsait olan kişilerle görüşülmesi talimatını verdim. En kısa sürede yeni teknik direktörümüzü göreve getireceğiz. Galatasaray'ın beklemeye tahammülü yok. Bütün çabamız Çaykur Rizespor maçına yetiştirmek üzerine.

Sneijder takımdaki en önemli profesyonel. Gerçek bir profesyonel. Takım için varını yoğunu ortaya koyan birisi. Ben öyle bir etkisi olacağını düşünmüyorum. Taraftarlarımızdan, şampiyonluk yolunda birlik olunması isteğim var. Hepimiz Galatasaray için çalışıyoruz. Onlar da desteklerini eksik etmemeli. Bizim en büyük silahımız onlar. Sloganımız var, 'Sen varsan şampiyonluk çok yakın' diye. Taraftarsız bu işi düşünmek mümkün değil.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0