IWBF Champions Cup: Engelsiz Aslanlar kaybetti!

Daha önce 5 kez müzesine götürdüğü IWBF Şampiyonlar Ligi'nde eleme grubunda mücadele eden Galatasaray TSB takımı grubunun 3.maçında BG Baskets Hamburg ile karşılaştı. Grupta oynadığı ilk 2 karşılaşmayı kazanan Sedat İncesu'nun öğrencileri rakibi karşısında ilk çeyrekte 8 sayı geriye düştüğü karşılaşmada diğer üç çeyrekte başabaş bir oyun ortaya koymasına karşın sahadan 58-45'lik skorla mağlup ayrıldı ve eleme turundaki ilk yenilgisini aldı.

Maçın tamamında sahada kalan ve 14 sayı üreterek takımımızın en skorer Mortaza Abedi olurken, tecrübeli oyuncu mağlubiyete engel olamadı. Alman ekibinde 40 dakika sahada kalarak 17 sayı - 11 ribaund ve 9 asist performansıyla trible-double'ın ucundan dönen Choudhry galibiyette başrol oynarken, maçı 17 sayı ile tamamlayan Fujimoto maçın en skorer ismi oldu.

Galatasaray TSB takımı rakibi karşısında ribaundlarda 27-18 geride kalırken, takım halinde 15 asist yaptı. Grupta ilk 2 maçında üç sayılık isabet bulamayan ancak %51 saha içi isabetle oynayan Sedat İncesu'nun öğrencileri, ilk 3 sayılık basketini bu maçta bulurken saha içerisinden %41 isabetle oynadı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0