IWBF Champions Cup: İkide iki!


Avrupa'nın bir numaralı organizasyonu kabul edilen IWBF Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında mücadele etmek için öneleme turuna katılan Galatasaray TSB takımı eleme grubunun ikinci maçında Fransız temsilcisi Le Cannet ile karşılaştı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Sedat İncesu'nun öğrencileri sahadan 59-36'lık skorla galip ayrılarak gruptaki ikinci galibiyetine imza attı.

Rakibi karşısında ilk çeyreğin 15-15'lik eşitlikle kapatmasının ardından ikinci yarıda savunmasını sertleştiren ve rakibine bu çeyrekte sadece 2 sayı atma şansı tanıyan Engelsiz Aslanlar devreyi 35-17'lik skorla önde kapattı. Rakibi karşısında yakaladığı skor avantajını elinde tutmayı başaran Galatasaray TSB takımı mücadeleden 59-36'luk galibiyetle ayrıldı. 33 dakika sahada kalarak 15 sayı - 11 ribaund ve 5 asistlik performansıyla galibiyetin mimarı olan Bülent Yılmaz'ın yanı sıra 11 sayı - 5 ribaund ve 4 asist performansıyla Omit Hadiazhar günün ikinci galibiyetinde önemli bir rol oynadı.

Sedat İncesu'nun öğrencileri rakibi karşısında ribaundlarda 29-27, asistlerde ise 15-9 ve top çalma istatistiklerinde 3-1 olmak üzere üstünlük kurarken, saha içerisinden de %50 isabet oranıyla şut atmayı başardı. Galatasaray TSB takımı grupta oynadığı ilk 2 karşılaşmada hiç üç sayılık basket isabeti elde edemezken, saha içerisinden %51 şut isabeti ortalamasını yakaladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0