E-Spor | Broken Blade iki maç ceza aldı!

Kulüp tarihinde bu sezon ilk kez E-Spor platformunda mücadele eden Galatasaray, yer aldığı Şampiyonluk Ligi'nde ilk 2 hafta sonunda vadiden yalnızca 2 beraberlik çıkartabildi. Bu sonuçların ardından koç değişikliğine giden ve Danimarkalı koç Vorborg'u göreve getiren Galatasaray için bir kötü haber de yetenekli oyuncusu Sergen Çelik (Broken Blade)'ten geldi.

2017 Kış Mevsimi'nde yer alan oyuncular arasında en iyi üst koridor oyuncusu olarak gösterilen Broken Blade, kişisel hesabından yaptığı paylaşımda rakip takımı aşağılayıcı - rencide edici yayın kullandığı için Riot Games tarafından 2 maçlık ceza aldı. Twitch yayınında izleyicilerle sohbet eden ve LoL hakkında görüşlerine yer veren 17 yaşındaki üst koridor oyuncusu, yayın sırasında gelen istek üzerine Fener Ağlama tezahüratını paylaşmıştı. Şampiyonluk Ligi'nin üçüncü serisinde (Galaktikos ve Aurora) yer alamayacak olan oyuncunun yerine takımımız üst koridorda Mertkan Salman (Smoke) ile mücadele edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0