IWBF Champions Cup: Galibiyetle başlıyoruz!


Tekerlekli sandalye basketbolunda Avrupa'nın bir numaralı organizasyonu olan IWBF Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek için öneleme turunda yer alan Galatasaray TSB takımı, eleme grubunun ilk maçında GSD Porto Torres ile karşılaştı. Baştan sona müthiş bir çekişmeye sahne olan ve kazananın son saniyelerde belirlendiği karşılaşmada rakibi karşısında ilk yarıyı 26-26'lık eşitlikle tamamlayan Engelsiz Aslanlar, son çeyrekte ortaya koyduğu etkili performansla sahadan 66-64'lük galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmayı 21 sayı ile tamamlayan Morteza Abedi galibiyette başrol oynarken, 16 sayı üreten Mustafa Korkmaz takım arkadaşına yardımcı oldu. Ribaundlarda rakibi karşısında 19-30, asistlerde ise 3-8 geride olmasına karşın Engelsiz Aslanlar saha içerisinden %52 isabetle şut attı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0