Jan Olde Riekerink: Çok kötü bir sonuç..

Spor Toto Süper Lig'de evinde oynadığı Kayserispor karşılaşmasından 2-1 mağlup ayrılan Galatasaray'da Jan Olde Riekerink basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Agresif, tutku ve istek eksiliğimizin olduğunu belirten Hollandalı çalıştırıcı istifa sesleriyle ilgili de bunlara alışık olduğunu belirtti. Jan Olde Riekerink'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Çok kötü bir sonuç. Sezon içerisinde bazı büyük, bazı önemli maçlar vardır. Bu da onlardan bir tanesiydi. Çok önemli bir fırsattı ama ne yazık ki kaybettik. Duran toptan iki gol yedik. Bunları şanssızlık olarak değerlendirebiliriz ama şanssızlıktan önce, ilk yarıda agresiflik, tutku, arzu ve istek eksikliği vardı. Diğer sonuçlardan olayı bir baskı mı oldu bilmiyorum. Bizim göstermemiz gereken agresifliği rakibimiz gösterdi,. 

Sezon başında duran toplarda adam adama markajla oynuyorduk. Birçok gol yedik. Daha sonra alan markajına geçtik ve belli bir dönem iyi gitti aslında. Organizasyon iyiydi. Böyle anlarda yine gol yedik. Çok uzun bir takım değiliz, bu da sebeplerden biri olabilir.

Sezon içinde bazı maçlar vardır ki kesinlikle kazanmanız gerekir. Rakiplerimizin aldığı sonuçlar ortada. Kesinlikle kazanmamız gerekiyordu. Ne yazık ki kaybettik. Kötü bir skor aldık. Yaptığımız bazı değişiklikler oldu. Sistemden ziyade başka eksikler vardı. Takımın neden etkilendiğini de anlamış değilim. Sahada hırs ve tutku eksikliği vardı. Bizim gösteremediğimiz agresifliği, Kayserispor gösterdi. Sanki üst sıralar için mücadele eden takım Kayserispor'du. Zirve ile aramızdaki farkı kapatma açısından ayağımıza çok önemli bir fırsat geldi ancak bunu kullanamadık.

35 yıldır bu işin içerisindeyim. Bu tip şeyler futbolun doğasında var. İşler iyi giderken olumlu söylemler hoşunuza gider. Kötü zamanlarda da bu tip tepkiler olabiliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0